2 Control Projects

2Control projects is een jonge onderneming waarbij u terecht kunt voor al uw industriële elektrowerkzaamheden. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen door onze professionele teamsamenstelling. Van projectmanagement en elektromonteurs tot engineering en panelenbouw .

Ons bedrijf is samengesteld uit mensen met passie voor hun werk. Wij gaan klantgericht en constructief te werk zodat de doelstellingen van onze opdrachtgevers optimaal behaald kunnen worden. Wij communiceren open, eerlijk en helder waardoor onze opdrachtgevers precies weten wat ze aan ons hebben en wat ze kunnen verwachten. Hierdoor staan wij dan ook altijd dicht bij onze klanten.

 

Onze specialiteiten

Project Management 93%
Industrieel werk 87%
LED 72%

De organisatie van 2Control projects is gericht op het projectmatig realiseren van opdrachten. Een team van specialisten staat garant voor een succesvolle uitvoering van werkzaamheden aan automatiserings- en besturingssystemen. Ervaren medewerkers met ruime technische kennis vormen de basis van onze flexibele organisatie.

Door de diversiteit van onze opdrachtgevers en branches waarin wij al jarenlang actief zijn hebben wij een ongekende expertise opgebouwd. Wij nemen onze ervaringen bij projecten mee naar volgende projecten.

Wij zijn recht door zee en wij verwachten dat ook van onze opdrachtgevers. In de industriële automatisering, waar voor onze opdrachtgevers veel commerciële en technische belangen op het spel staan, kunnen wij ons ten behoeve van onze klanten geen onduidelijkheden permiteren.

 

Maak kennis met 2 Control Projects

Ons bedrijf is samengesteld uit mensen met passie voor hun werk. Wij gaan klantgericht en constructief te werk zodat de doelstellingen van onze opdrachtgevers optimaal behaald kunnen worden. Wij communiceren open, eerlijk en helder waardoor onze opdrachtgevers precies weten wat ze aan ons hebben en wat ze mogen verwachten. Hierdoor staan wij dan ook altijd dicht bij onze klanten.

Sander Leenen

Project Manager

Hebben wij uw interesse gewekt?
Maak kennis met Sander Leenen
Bel +316 5040 9966.

Co Dral

Service Manager

Hebben wij uw interesse gewekt?
Maak kennis met Co Dral
Bel +316 5105 1615..

2 Control Projects

Bedrijfsgegevens

Neem contact op met 2 Control Projects

Back to Top